Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: I begynnelsen sprang jag ur nyfikenhet I nyfikenhet vandrar jag alltjämt Kunskap samlar jag Visdom söker jag Vem är det jag som ur nyfikenhet sprang
Kategorier
Länkar

« A-KASSAN en fråga om SOLIDARITET | Konsekvent hållning gentemot bilismen efterlyses »

Rekord Marginal
Joakim | 01 Maj, 2007 23:43

Svd undrar om jag är en av dem som brukar deklarera i sista minuten. Och det måste jag nog erkänna om man inte tar uttrycket allför bokstavligt. Förrförra året var marginalen 15 minuter och förra hela fyra timmar. I år kommer jag ha deklarerat en stund efter detta publicerats. Jag har därmed en rekordmarginal på hela 24 timmar.

Varför är så många ute i sista stund och varför är jag det? Vill vi kanske så långt det är möjligt undvika att göra saker vi inte måste? Vi behöver inte deklarera, säg den 28 mars, eller 15 april utan först den andre maj. En annan princip skulle kunna vara: skjut inte upp det du kan göra idag tills imorgon. Problemet är ju att det är så himla mycket man kan göra. Men förmodligen handlar det också om att vi börjar förlora en tydlig värdegrund i vad som måste göras. Ett TV program, eller ett blogginlägg går före av någon outgrundlig anledning.

Andra bloggar om: deklaration


 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage